• Hem
  • Portfolio: Åkerbergs Trafik

Portfolio: Åkerbergs Trafik

Åkerbergs Trafik är ett företag med bas i Vagnhärad. Grunden till det som är Åkerbergs Trafik idag startades 1925 av Ragnar Ludvig Åkerberg som taxiverksamhet i Vagnhärad. Företaget har sedan växt till ett hundratal anställda som sysslar med alla möjliga persontransporter, godstransporter, entreprenad och innefattar sedan april 2010 även den första linjetrafiken Trosa-Liljeholmen-Trosa.

Vi blev anlitade 2010 som webbyrå för att ta fram en ny hemsida för både Åkerbergs Trafik och Trosabussen. En liten rolig grej är att när Anderberg Media startades året innan vi fick Åkerbergs Trafik som kund, så var planen att inte jobba med tryckmaterial, utan endast webb. När vi träffade Åkerbergs Trafik så fanns det så mycket behov av tjänster även med print, att vi fick tänka om.

Sommaren 2015 togs det mest extensiva bildmaterialet vi någonsin gjort till en hemsida, då Åkerbergs Trafik och Trosabussens hemsidor skulle slås ihop till en enda. De första bilderna togs under våren i porträttstudion här i Nyköping, och ett av målen med en ny hemsidaett projekt att presentera inte bara den breda verksamheten och alla ben som finns i verksamheten på Åkerbergs Trafik, utan även folket i verksamheten.

Nya hemsidan är byggd på ett av våra responsiva webbpaket, anpassad för mobil och surfplatta.

Taggar: Strategi, Foto, Trycksaker, Profilmaterial, Mässmaterial, Hemsidor, Sociala Medier, Trosa/Vagnhärad

En trygg partner

anderberg media uc sigill högsta kreditvärdighet

Gratis rådgivning

Vi ger en timme gratis rådgivning till dig som är osäker.

Ring oss direkt

Mobil 0703-26 88 79
Skicka SMS så ringer vi upp!

Personuppgifter