Om vårt företag

Kreativt, professionellt och jordnära.

Din digitala reklambyrå

Vi jobbar nära våra kunder

En av våra främsta egenskaper på Anderberg Media är att lyssna. Det vet ett hundratal kunder redan som vi besökt och vistats hos för att lära oss om dom. Vi gör det för att kunna pricka precis rätt när vi tar fram de verktyg och det material som behövs för att få en sådan effektiv marknadsföring som möjligt.

Vi besöker kunder runt om i Mellansverige, från Nyköpingsregionen, Katrineholm och Eskilstuna till Järna, Strängnäs, Stockholm, Uppsala, Orsa, Örebro och Karlskoga.

Det är lika roligt varje gång man får lära känna ett nytt företag och en ny branch. Vi brukar skämtsamt säga att när vi är klara med en produktion, så har vi lärt oss så mycket om företaget att vi skulle vi kunna jobba som säljare.

Möt Thomas Anderberg

Med över 20 år i branchen

Anderberg Media grundades 2009 av Thomas Anderberg, en Nyköpingskille som jobbat med trycksaksproduktion sedan i början av 90-talet och webb sedan i slutet av samma årtionde. Thomas har jobbat både hemma i Sverige och i USA och har samlat på sig ett enormt kunnande inom webb, print, foto och copy under åren.

Förutom att driva Anderberg Media så är Thomas även aktiv i ledningsgruppsarbete för yrkesutbildningar och föreläsningsprogram i marknadskommunikation för nyföretagare.

Några av våra kunder

En trygg partner

anderberg media uc sigill högsta kreditvärdighet

Gratis rådgivning

Vi ger en timme gratis rådgivning till dig som är osäker.

Ring oss direkt

Mobil 0703-26 88 79
Skicka SMS så ringer vi upp!

Personuppgifter