• Hem
  • Blogg
  • AM Naturläkemedel nylanserar webb och shop

AM Naturläkemedel nylanserar webb och shop

A&M Naturläkemedel drivs av Agnes Horvath och Mathias Johansson sedan 2017 med bas här i Nyköping. Agnes är diplomerad medicinsk fotterapeut med kliniker i Nyköping och Jönåker. Hon har mer än 10 års erfarenhet av försäljning av just dessa produkter till bland annat apotek och butikskedjor i Ungern, där dessa prisvärda krämer är mycket omtyckta och efterfrågade.

Agnes och Mattias är nu generalagent för Dr Kelens terapeutiska naturkosmetiska produkter. Dr Kelens är Ungerskt och grundades 1992 som ett familjeföretag av Mr och Mrs Dr Kelen, båda två är i grunden apotekare. Företaget har mer än 40 års erfarenhet inom skönhets- och farmaceutisk industri och utvecklas kontinuerligt för en marknad med enorm efterfrågan efter kvalitativa och ekologiska hälsoprodukter.

Agnes och Mattias affärsidé är att kunna tillgodose alla människor med riktigt bra och naturliga välfungerande produkter, utan att det ska behöva vara dyrt. Med företaget AM Naturläkemedel inriktar dom sig på att kunna hjälpa människor med olika typer av besvär, på ett helt naturligt ekologiskt och hälsomedvetet sätt.

De flesta människorna är numera väldigt medvetna om att olika typer av konstgjorda preparat kan ge diverse obehagliga biverkningar, och dessutom vara ogynnsamma mot våra kroppar. Agnes och Mattias gillar och delar därför den bestående ”nya trenden” naturliga och hälsosamma produkter.

Vi har jobbat tillsammans med Agnes och Mattias sedan i somras med att se över och vässa marknadsföringen. Vi har även tagit fram en ny hemsida med webbshop, och som nu ligger uppe sedan någon vecka tillbaka.

Välkommen att titta in på amaturlakemedel.se
Läs mer om Agnes Horváth

En trygg partner

anderberg media uc sigill högsta kreditvärdighet

Gratis rådgivning

Vi ger en timme gratis rådgivning till dig som är osäker.

Ring oss direkt

Mobil 0703-26 88 79
Skicka SMS så ringer vi upp!

Personuppgifter