• Hem
  • Blogg
  • JS Byggkontroll i Nyköping lanserar hemsida

JS Byggkontroll i Nyköping lanserar hemsida

Jan Svensson är yrkesverksam i byggbranschen sedan 1960-talet. Han började som byggnadsträarbetare och snickare, och tog byggnadsingenjörsexamen 1974. Han jobbade sina första 20 år som ingenjör, byggkontrollant och besiktningsman och deltog i flertalet byggprojekt, som t.ex, Salénhuset i Stockholm som numera går under namnet galleria Mood.

1986 blev han delägare i SLP Byggkonsult AB, där han jobbade ända fram till 2009, då han beslutade att fortsätta i egna bolaget Jan Svensson Byggkontroll AB. Företaget har utvecklats med behörighet som certifierad kontrollansvarig PBL med s.k K-behörighet för komplicerade projekt. Jan är numera även certifierad Besiktningsman för entreprenadbesiktning.

Vi fick uppdraget att ta fram en ny hemsida, med målet att lyfta framJans enorma erfarenhet och kompetens. Hemsidan kommer även att vara ett levande dokument med ett referensbibliotek som kommer att uppdateras vartefter nya projekt löper och avslutas. I referensbiblioteket kommer man även att kunna läsa om äldre uppdrag, som t.ex. det unika byggprojektet på Kungliga Operan i Stockholm.

Välkommen in på jsbyggkontroll.se

 

En trygg partner

anderberg media uc sigill högsta kreditvärdighet

Gratis rådgivning

Vi ger en timme gratis rådgivning till dig som är osäker.

Ring oss direkt

Mobil 0703-26 88 79
Skicka SMS så ringer vi upp!

Personuppgifter