• Hem
  • Blogg
  • Referensfoto från nybarock till opera

Referensfoto från nybarock till opera

Foto är en av våra huvudingredienser i vårt arbete på Anderberg Media. Det är allt från profil- och porträttfoto till webb- och printproduktionen och miljö- och referensfoto till bildbanker och bildgallerier på redan befintliga hemsidor. I år kom ju våren tidigt och vi började referensfotningarna redan i slutet av april.

I år kommer har vi fått exceptionellt mycket beställningar av gamla och nya kunder inom bygg och hantverk. Vi följer även bland annat Tomtekulla Jordgubbar & Gårdsbutik under deras andra år med både foto och film.

Två case som stod ut redan i starten var ändå Fasadteknik som fick uppdraget att renovera fasaden på ansedda Gustav Vasa Kyrka i Stockholm. Helt otroligt att ett Nyköpingsföretag ror hem ett sådant uppdrag, och dom finns till och med listade som referensuppdrag hos inom branchen välkända färg, bruk och putstillverkaren Målarkalk.

Referensfoto 2 2018

Det andra caset var en av våra nya kunder JS Byggkontroll, som var certifierad besiktningsman när Kungliga Operan byggde om scen och tågvind under 2015. Ombyggnaden var extremt avancerad då man var tvungen att göra en pålning inne i byggnaden utan att ytterväggarna på den gamla byggnaden fick röras,

Det är helt fantastiskt att lyssna på när det berättas om uppdrag som dessa och man inser vilken kompetens vi sitter på bland våra företag här i Nyköping. JS Byggkontrolls hemsida beräknas att lanseras inom kort. Stort grattis till Peter Karlsson & Co på Fasadteknik för ännu en lyckad fasadrenovering!

Läs mer och se våra referensbilder på Målarkalks hemsida

En trygg partner

anderberg media uc sigill högsta kreditvärdighet

Gratis rådgivning

Vi ger en timme gratis rådgivning till dig som är osäker.

Ring oss direkt

Mobil 0703-26 88 79
Skicka SMS så ringer vi upp!

Personuppgifter