• Hem
  • Blogg
  • Nyköpings Brukshundklubb får ny hemsida

Nyköpings Brukshundklubb får ny hemsida

Nyköpings Brukshundklubb är ett unikt projekt på mer än ett sätt. Det började för 5 år sedan och när Thomas fick hem schäfervalpen Mozart. Det var inte Thomas första hund, men denna gång beslöt han sig att gå på valpkurs. Valpkursen leddes av Anna Wiström-Lindberg, som själv tävlar på elitnivå i lydnad och i spår med sin hund. Anna peppade Thomas att fortsätta från att vara helt nybörjare till att 3 år senare gå ut och prova på att tävla själv i lydnad och spår.

Anna hade jobbat på en förskola i Ålberga där hon bor med sin familj, och beslutade 2016 att söka in på yrkesutbildningen Grafisk Formgivare och Informationsproducent på Learning Partner i Nyköping. Detta i sin tur resulterade i att Thomas tog in Anna som sin livs första praktikant på Anderberg Media under hösten 2017. En av uppgifterna Anna fick under praktiken var att ta fram ett förslag till en ny hemsida till Nyköpings Brukshundklubb. Anna fick instruktioner, designmallar, grundmaterial till texter och Thomas kamerautrustning och sedan var det upp till henne att komma med ett konkret och bra förslag. Snacka om ombytta roller.

I januari 2018 satte sig Thomas ned och vässade materialet som Anna tagit fram och lagt upp på en fungerande hemsida, och resultatet lanserades förra veckan. Vad Nyköpings Brukshundklubb har fått är en hemsida som inte liknar någon annan. Anna tar med besökaren på klubben med sina bilder och sitt upplägg där hon presenterar vad klubben står för, vad man erbjuder och även det stora antal aktiva medlemmar som krävs för att driva och administrera en klubb som denna.

Anna fortsätter som webbansvarig för klubbens hemsida som även kommer att byggas ut ytterligare framöver.

Välkommen in på Nyköpings Brukshundklubbs nya hemsida


En trygg partner

anderberg media uc sigill högsta kreditvärdighet

Gratis rådgivning

Vi ger en timme gratis rådgivning till dig som är osäker.

Ring oss direkt

Mobil 0703-26 88 79
Skicka SMS så ringer vi upp!

Personuppgifter