Vi tar sommarledigt under vecka 28 & 29

Då var det dags för semestertider igen, och i år får till och med vi lite ledigt. Vi kommer som vanligt att läsa mejl sporadiskt, men trappar ned och försöker vara så mycket lediga som möjligt och ladda inför allt som händer i höst.

Vi hoppas att du också får lite ledigt och att din sommar blir kanon. Vädret ser ju verkligen ut att bli bra, och det mesta har ju verkligen inte regnat bort denna sommar.

Välkommen in med beställningar denna vecka då vi kör på som vanligt, och annars får du ha det så bra och vi hörs på andra sidan!

Två nya restauranger har öppnat i Pål Jungs Hage

Inte mindre än två nya restauranger hade premiäröppning i Pål Jungs Hage förra veckan, och på samma dag dessutom.

KFC är ju en av de stora snabbmatkedjorna i USA, och som numera även finns i Sverige. KFCs kyckling tillagas alltid av specialutbildade kockar med ett hemligt och framgångsrikt recept bestående av 11 olika kryddor och örter. Receptet fulländades av Colonel Sanders 1939 och har varit oförändrat sedan dess, därför tillagar KFC i Sverige kycklingen med samma recept.

ChopChop är Skandinaviens första drive thru restaurang med inriktning på det asiatiska köket. Den första restaurangen öppnades i Eskilstuna 2011, och sedan dess har det öppnats många fler över hela Sverige. ChopChop strävar efter att erbjuda sina gäster ett bättre alternativ till dagens snabbmat längs vägarna, på ett snabbt och tillgängligt sätt.

Maria Sampson som är marknadsansvarig på Pål Jungs Hage räknar med att de nya restaurangerna höjer ju både besökarantal och besöksfrekvens. På köpcentret finns ju redan Max hamburgerrestaurang och gallerians egna café Anklevska Kompaniet.

Läs mer på Pål Jungs Hages hemsida


En trygg partner

anderberg media uc sigill högsta kreditvärdighet

Gratis rådgivning

Vi ger en timme gratis rådgivning till dig som är osäker.

Ring oss direkt

Mobil 0703-26 88 79
Skicka SMS så ringer vi upp!

Personuppgifter