NYSAM satsar och gör Nyköping unikt

NYSAM står för Nyköping i Samverkan, och är en förening som erbjuder en gemensam dynamisk och gränsöverskridande plattform för Nyköpings alla intressegrupper. NYSAM inspirerar, utbildar och samordnar medlemmarna och marknadsför dem och Nyköping så det gynnar deras intressen. Allt med målet att bibehålla och utveckla en levande stadskärna.

Vi på Anderberg Media fick uppdraget redan 2011 att ta fram en hemsida till NYSAM, och gjorde samma år även hemsida till Centrumföreningen i Nyköping. I vårt uppdrag ingick att följa projektet som webbredaktion och en rad åtgärder som gjordes då i stan, bland annat ombyggnad av Nyköpings Hamn, gångbron vid Bryggeriet och gångfartsgatan på Östra Storgatan. Vi rapporterade och dokumenterade även från Melodifestivalen 2012 och Nyköpings Festdagar.

2014 slogs Centrumföreningen ihop med NYSAM, och vi tog fram en ny hemsida . Samma år tog vi även fram design till Nyköpings Presentkort som man kan köpa i köpstationer på stan eller på NYSAM's hemsida. Vi gjorde även all annons-, print- och digital marknadsföring av det nya presentkortet.

Våren 2019 var det dags för NYSAM att uppdatera både plattform och verksamhet. Nya hemsidan agerar som informationskanal för projektet i sig och löper parallellt med andra aktuella projekt som t.ex. Mötesplats Nyköping, Attraktiva Nyköping, Purple Flag och LitterArt. På nya hemsidan hittar man även information om Nyköpings Presentkort och beställning, både för privatpersoner och företag.

Välkommen in på nya Nysam.se

Foto nya hemsidan: Thomas Anderberg och Linda Nilsson @anderbergmedia

Nyköpingshus öppnar portarna

2012 fick vi i uppdrag att bygga en ny hemsida åt Per Karlsten som startat konferensverksamhet i Porthuset på Nyköpingshus. Den nya hemsidan var en av de första responsiva hemsidorna som byggdes, och som stod sig ända till i slutet av sommaren 2018.

Efter 6 år var dock plattformen utdaterad med alla nya förutsättningar och ny teknik som hade kommit. Vi hade precis hunnit flyttat över hemsidans innehåll och design till en ny och modernare plattform när det kom besked om att Per & Co skulle ta över även Erik på Slottets verksamhet.

Verksamheten skulle nu utvecklas till ett helt nytt koncept och vi beslöt oss att börja om från början och bygga en helt ny webb. En av huvudmålsättningarna som Per Karlsten och Thomas Anderberg satte inför projektet var att ha kul samtidigt som vi levererar. Vi begav oss ut på en sanslöst roligt resa under vilken vi har blivit ett sammansvetsat team med Per Karlsten och Linda Saareste i spetsen för Nyköpingshus och Thomas Anderberg tillsammans med fotograf Linda Nilsson på Anderberg Media.

Hemsidan har fått ett mycket fint mottagande så här långt sedan den lanserades i slutet av förra veckan. Vi vill tacka för förtroendet att jobba tillsammans med gänget på Nyköpingshus, det har varit ett sant nöje och vi ser fram emot en spännande fortsättning när vi utvecklar projektet vidare.

Välkommen in på Nyköpingshus.nu

En trygg partner

anderberg media uc sigill högsta kreditvärdighet

Gratis rådgivning

Vi ger en timme gratis rådgivning till dig som är osäker.

Ring oss direkt

Mobil 0703-26 88 79
Skicka SMS så ringer vi upp!

Personuppgifter