IF Metall i Oxelösund får ny webb

IF Metall och Järnbruksklubben i Oxelösund är en medlemstyrd organisation som bygger sin verksamhet på medlemmarnas delaktighet, behov och önskemål. Järnbruksklubben är en av de svenska fackklubbarna som lyder under svenska fackförbundet IF Metall, och är en demokratisk organisation som värnar om ett demokratiskt samhällssystem och bygger sin verksamhet på uppfattningen om alla människors lika värde.

Vi fick uppdraget i slutet av sommaren att ta fram en ny webb med nya verktyg att jobba med digital marknadskommunikation, och med hjälp av våra vänner på Grafikfabriken i Västerås så har vi även byggt en ny webbservice där klubbens medlemmar kan boka lätta släpvagnar.

Hemsidan lanserades som en av årets sista produktioner för bara ett par dagar sedan, och med det så tar vi nu en välförtjänt ledighet och önskar alla ett god jul och ett gott nytt år!

Välkommen in på IF Metalls nya hemsida på www.jbkox.se

LAB 360° firar 10 år som Preferred Supplier

LAB 360° lanserade ju ny hemsida i början av året, och just nu pågår den sista av kampanjer som pågått under året. Företaget med Stefan Hultgren i spetsen firar 10-årsjubileum som Preferred Supplier (rekommenderad återförsäljare) över Norden av labbutrustning åt Nederländska labbgiganten Tuttnauer.

LAB360° är ett aktivt och framåttänkande företag i Sverige som levererar produkter och kunskap samt utför service på högkvalitativ laboratorieutrustning i de Skandinaviska länderna. LAB360° grundades 2006 av Stefan Hultgren som har snart 30 års erfarenhet i branschen, bland annat inom Bergman & Beving-koncernen.

Välkommen att läsa mer om företaget på Lab360.se

En trygg partner

anderberg media uc sigill högsta kreditvärdighet

Vi kommer till dig

Ring och boka en tid så kommer vi och besöker dig och ditt företag

Gratis rådgivning

Vi ger en timme gratis rådgivning till dig som är osäker.

Ring oss direkt

Mobil 0703-26 88 79
Skicka SMS så ringer vi upp!