Din ELON-butik i Nyköping och Oxelösund

Kvist Elektriska och Hushållsgruppen har mer än 55 år i branschen och utför all slags elinstallation, reparerar vitvaror och servar industrin med elektriker stationerade i både Nyköping och Oxelösund. Dom är även ett kylcertifierat företag och har installatörer med personligt kylcertifikat som säljer och installerar luftvärmepumpar.

Kvists El drivs av Hans Kvist med personal, som även tog över Hushållsgruppen i Nyköping och har lagt båda butikerna under den rikstäckande ELON-kedjan.

När nu Hushållsgruppen flyttar till nya lokaler i Pål Jungs Hage i Nyköping var det dags att fräscha upp även den digitala marknadsföringen. Vi fick uppdraget att till att börja med ta fram en premiärsida, en hemsida som sedan kan utvecklas efter behov.

Välkommen in till ELON Nyköping och Oxelösund, och välkommen på premiären i Pål Jungs Hage, som börjar redan på torsdag den 25 maj och håller på tills på söndag den 27 maj.

Mer information om premiärdagarna på elonnykoping.se

Oscarsbergs Trädgård i Nyköping får ny hemsida

Oscarsbergs Trädgård drivs i Nyköping av paret Ulrika och Micke Juul. Här hittar man allt för trädgården i en stor trädgårdsbutik. Ett besök i de enorma visningsträdgårdarna är bara ett måste för trädgårdsfantasten, och företaget erbjuder även kurser. Oscarsbergs är det perfekta ställe att strosa runt bland alla intryck och  sedan välja själv vad man vill ta med sig hem för att förverkliga sin egen oas i vardagen.

Vi träffade Micke och Ulrika första gången precis innan starten 2015, då vi blev tillfrågade att ta fram ett varumärke till nystarten. Vi har hållt kontakten sedan dess, och nu har vi tagit fram en ny responsiv hemsida med hjälp en av våra populära plattformar i Wordpress.

Besök nya hemsidan på oscarsbergstradgard.se

En trygg partner

anderberg media uc sigill högsta kreditvärdighet

Vi kommer till dig

Ring och boka en tid så kommer vi och besöker dig och ditt företag

Gratis rådgivning

Vi ger en timme gratis rådgivning till dig som är osäker.

Ring oss direkt

Mobil 0703-26 88 79
Skicka SMS så ringer vi upp!